Loading...
Menu

Υποτροφίες Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια

Υποτροφίες από τον Σύλλογο Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια


Από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών για τη χορήγηση δύο (2) υποτροφιών που προσφέρει ο Σύλλογος Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια (Σ.Φ.Κ.Α.).

Οι υποτροφίες διδάκτρων (financial aid) ύψους €2.000 η κάθε μία, αφορούν στο ακαδημαϊκό έτος 2013- 2014 και θα απονεμηθούν σε δυο (2) παιδιά, τα οποία φοιτούν ήδη στα Γυμνάσια & Λύκεια του Ανατόλια.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν με βάση την οικονομική κατάσταση, τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των μαθητών και τη συμμετοχή τους στις εξωσχολικές δραστηριότητες του Σχολείου.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν αρχικά για ένα σχολικό έτος και θα ανανεώνονται, εφόσον η ακαδημαϊκή επίδοση του κάθε μαθητή  συνεχίσει να είναι ικανοποιητική, η διαγωγή κοσμιοτάτη και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν παρουσιάσει μεταβολή.    

Πληροφορίες και αιτήσεις: 10- 21 Ιουνίου

Γραφείο Υποτροφιών Κολλεγίου Ανατόλια, τηλ. 2310-398.249, email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead